2008. október 13., hétfő

Táplálkozási Aranyszabályok - a Fogyásakadémiától

- Rágás jó alaposan
- Élő tápanyagok bevitele
- Víz bevitele (lsd. korábbi cikk)
- Székletrendezés
- Ételkombinálás
- Nassolgatások kiiktatása
- Méregtelenítés
- Lelki okok

A fenti sarokpontokat csekklista szerűen érdemes lenne minden étkezésünknél végigpörgetni az agyunkban, mielőtt a szánkba vesszük azt, amit étel gyanánt bele szeretnénk tenni.

Jelen tudásunk szerint ezeknek a feltételeknek csupán egyetlen létező táplálék felel meg, amit több tudományos konferencia is alátámaszt. A földgolyón nincs más ősi táplálék, ami ezeknek a kritériumoknak megfelelne, csak ez az egy létezik. Már az ősi kultúrák is használták, az aztékok istenek ajándékának tekintettek rá. Minden élő anyag a Földön ebből alakult ki mutációk hosszú során keresztül. Ebből lett a csodálatos kaktusz, ami nagy sikert futott be, de ebből lettünk mi is, az emberek, az állatok, az összes növény. Hogy lehet túlélni a dinoszauruszokat, jégkorszakokat, és egyéb természeti katasztrófákat úgy, hogy közben a tápérték ne sérüljön meg?

Ennek az ideális tápanyagnak tehát picinek kell lennie, olyan parányinak, hogy szemmel nem is látható. Ellenállónak és hőállónak, könnyen szállíthatónak, bárhol elérhetőnek. Finomnak és variálhatónak. Mi ez? Szeretne róla többet tudni?
Kérje ingyenes tanulmányunkat a baloldalon lévő mezőben!
Minden tizedik jelentkező egy díjmentes félórás élő konzultációt kap egyéni problémáinak megbeszélésére.
Kérje továbbá az egy életreszóló díjmentes személyi edzőnket a Wellness-Akadémiától a nap 24 órájában. A hónap végéig még regisztrálhat rá.

Fogyásakadémia

Nincsenek megjegyzések:

PageRank Kereső optimalizálás

FOGYÁSAKADÉMIA: "Szeretnél végre egy cuki csiniruhában randira menni?"