2008. szeptember 21., vasárnap

Hogyan igyunk meg napi 2,5 liter vízet? - Fogyásakadémia

Video thumbnail. Click to play
Kattints rá a kannámra!

Gyakran találkozom azzal a válasszal, hogy nem tudok vizet inni, mikor felteszem a kérdést: hány litert iszik Ön naponta?


Többnyire a hölgyek köréből kerülnek ki a székrekedéses esetek, aminek hátterében sokszor áll a kevés bevitt folyadékmennyiség. Gyakori kifogás: vízizű, klóros, nem tiszta, elfelejtek inni a sok teendőm miatt, nem buborékos, nem édes, stb. Pedig a szomjat a tiszta víz oldja a legjobban.
A víznak a vesén keresztül nagyon fontos energetikai szerep jut, hiszen egy jó veseműködés aranyat ér.

Gyakori eset, hogy keleten a harcművészeket nem engedik küzdeni, ha gond van a veséjével. Nem véletlen. A víznek rendkívül fontos szerepe van az alapanyagcsere fokozásában, ami ugye a fogyás egyik alappillére. A méreganyagok kiválasztása szintén egy ördögi kőr, ehhez is kell a sok pohár víz. Egyszerűen nem kellene literekben gondolkodni, elegendő a napi egyenletesen szétoszlatott 8 pohár víz, mindenkinek a testsúlyához igazítva. A szervezet túlsavasodása egy külön fejezetet megér, már csupán a higítással is javíthatunk szervezetünk sav-bázis egyensúlyán. Erről a témáról hamarosan részletesen foglalkozunk majd.

Akinek problémát okoz a vízivás az íze miatt, annak van két jó tippem! írja meg levélben, hogy akkor mit inna szívesebben. Teát vagy
fogyiszörpöt?
E-mail: remay.dr(kukac)fogyasakademia.hu
.......Vagy eljön velem egy kicsit futni, s a végén meglátjuk, szomjas-e?.......

Nincsenek megjegyzések:

PageRank Kereső optimalizálás

FOGYÁSAKADÉMIA: "Szeretnél végre egy cuki csiniruhában randira menni?"